Poročilo z novinarske konference 21. maja 2021 v Ljubljani

Preberi tekst!

Lekcije preteklih bojev udejanjamo v sedanjosti.

We put the lessons of past struggles into practice in the present.

Poglej video!

Pustna povorka. Ljubljana 2021

Poglej video!

Kdor seje bedo, žanje bes! Pričakujte nas na ulicah!

Who sows misery reaps rage! Expect us on the streets!

Poglej video!

Video poročilo protesta Proti socialnemu čiščenju mesta//video reports of a protest Against the social cleansing of the city

Poglej video!

19.09.2020 smo prepešačili, prevesljali in prekolesarili pot ob reki Soči ter se na koncu skupaj zbrali v Anhovem v znak protesta proti industirjam in oblastem, ki za voljo njihovih dobičkov uničujejo zrak, vodo in zemljo vseh. USTAVIMO diktaturi kapitala!

On September 19 2020, we hiked, paddled and cycled along the Soča river, finishing together we gathered in Anhovo to protest against the industries and authorities that are destroying our air, water and soil for their profit. LET'S STOP the dictatorship of capital!

Poglej video!

V torek 25. avgusta 2020 se je pri deportacijskem centru pri Postojni odvil protest solidarnosti s tam zaprtimi migranti in migrantkami. Nedavno je od tam prišla vest, da zaradi nevzdržnih razmer prihaja do protestov, nekateri so se odločili tudi za gladovne stavke.

Poglej video!

V soboto 27.06.2020 je potekala akcija za ohranitev in obrambo narave pred kapitalskimi interesi.

Preberi več

V sredo 24.06.2020 se je zgodil antinacionalističen shod Kontraproslava kot odgovor na hujskaške politike sovraštva. Skupaj smo se jim zoperstavili v borbi za boljši vset!

Preberi več

Video anti-report s protestov 19.06.2020 v Ljubljani.

Poglej video!

Z uporabo strani komunal.org soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.