Psihično malteretiranje prosilcev za azil v Postojni. 

Poglej video!

elita složna proti ljudstvu

Poglej video!

Laži MOL o Skupnosti AT Rog ponovno. 

Poglej video!

V času neprazničnega razpoloženja smrtonosnega drugega vala želimo s kratko intervecijo dvigniti bojevniško moralo z nekaj vragolijami in pokazati našo brezmejno ustvarjalnost tudi v času ukrepov in novih MOL groženj na obzorju.

Poglej video!

V petek, 1. novembra 2019, ob 6. uri zjutraj, po zaprtju kluba, je skupina nasilnežev napadla Klub Tiffany v AKC Metelkova mesto v Ljubljani. Napadalci so razbili vhodna vrata stavbe Lovci, v kateri sta LGBT kluba Tiffany in Monokel, ter vdrli v klub z namero, da fizično napadejo delujoče v omenjenih klubih.

Poglej video!

Kratek film je nastal v luči borbe Avtonomne tovarne Rog za obstanek.

The short movie came into being in a context of a fight for preservation of  Autonomous Factory Rog.

Poglej video!

Smo del tega mesta, rastemo v njem in ga soustvarjamo. Zato smo, skupaj s široko strokovno javnostjo in mnogimi prebivalci Ljubljane, kritični do projekta Center Rog in načina, kako se ta vzpostavlja. Kritični smo do ideje, da si lahko peščica projektantov in arhitektov umišlja ustvarjalne platforme, ne da bi dejansko pri tem govorila z ustvarjalci.

Poglej video!

"Mi se izrecno izrekamo proti tem neoliberalnim politikam, kot je elitizacija mesta, proti tem ekskluzivističnim politikam, ki niso razvidne zgolj na primeru Akademskega kolegija, ampak tudi kje drugje, na primer v Rogu, kjer se zdaj situacija zaostruje. Hočemo poudariti to, da je mesto sestavljeno iz prebivalcev, ne pa iz turistov in elite, zato bi se moralo mestno politiko usmerjati v prid prebivalcem mesta."

Poglej video!

Ljubljana se prebuja… Na skupšcinah se zbira vse vec posameznikov in iniciativ z vizijo boljšega jutri.
Stopimo skupaj proti interesom kapitala!
Skupaj za ohranitev Akademskega kolegija!

Ljubljana is awakening... In the assemblies more and more individuals and initiatives are gathering together with a vision of better tomorrow.
Let's fight together against the interests of capital!
Let's revolt to keep Academic College!

Poglej video!

Solidarnostno širimo glas tudi v naše kraje: 

"Casa Africa is faced with another threat of eviction on 2nd of April. Three months ago the compañeros from the squat together with solidarity collectives and activists from the neighborhood and around the city managed to resist the first threat of eviction. We who live in squat Casa Africa and the assembly Suport a Casa Africa are convinced that we can resist and stop the eviction again – for this reason, we call for a manifestation of solidarity and strengthening our bonds, staking our bodies against racism and institutional violence."

Preberi več

Z uporabo strani komunal.org soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.