V soboto 17. avgusta 2019 se je v Puli v kvartu Stoja zgodil drugi samoorganizirani košarkaški turnir Zakucajmo nacionalizam.
Ekipa Komunala se je odpravil tja, da medijsko podpre iniciativo z namenom, da okrepi glas lokalne pobude, da ta doseže še kar najširšo regijo in posameznike, ki jim je ideja turniraj blizu, da se ga naslednje leto udeležimo v še večjem številu. Povej naprej: Zakucajmo nacionalizam!
"Pobijedimo nacionalizam sportom "je pobuda športnikov in tistih, ki se tako počutijo v imenu zdravega svetovljanskega duha in mednarodne solidarnosti - za organizacijo ljubiteljskih športnih srečanj v košarki, nogometu itd.

-HR-
U subotu, 17. kolovoza 2019. godine, u pulskom kvartu Stoja se je dogogio drugi samoorganizirani košarkaški turnir Zakucajmo nacionalizam.
Tim Komunala otišao je tamo da medijsko podrška inicijativu sa svrhom ojačati glas lokalne inicijative i dopire najšire moguće regije i pojedinaca koji su bliski ideji turnira, da bi ga sljedeće godine prisustvovali u još većem broju. Reci unaprijed: Zakucajmo nacionalizam!
"Pobijedimo nacionalizam sportom" inicijativa je sportaša i onih koji se tako osjećaju u ime zdravog kozmopolitskog duha i internacionalne solidarnosti - za organizaciju amaterskih sportskih susreta u košarci, nogometu itd

-ENG-
On Saturday, August 17, 2019, a second self-organized basketball tournament called Throw Away Nationalism took place in the Stoja quarter in Pula.
The team of Komunal went there to support the initiative as a media, in order to strengthen the voice of the local team, to reach the widest possible region and individuals that can relate to the idea of the tournament, so that there would be more people participating in in next year. Spread the word:Throw Away Nationalism!
"Let's Overcome Nationalism by Sport "is an initiative of athletes and those who feel that way in the name of a healthy cosmopolitan spirit and international solidarity - to organize amateur sports meetings in basketball, football, etc.

Z uporabo strani komunal.org soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.